За мнозина специалисти това означава край на кариерата на Пулев. Кубрат

...
За мнозина специалисти това означава край на кариерата на Пулев. Кубрат
Коментари Харесай

Пулев загуби от Дерек Чисора в 12 рунда

За мнозина експерти това значи завършек на кариерата на Пулев. 

Кубрат Пулев се показа на високо равнище и изцяло отговори на предизвикването за тотална война на Дерек Чисора, само че загуби с разединено съдийско решение - 116-112, 112-116, 114-116 в зала " О2 сцена " в Лондон.

Хилядите фенове по трибуните останаха повече от удовлетворени от продукцията на двамата, които предложиха високо движение през цялото време до дъно и не стопираха да пробват нокаутиращи удари и тежки замени, предава Спортал.

Преди 6 години Кобрата надви над този противник също с 2-1 съдийски гласа, въпреки тогава да бе много по-убедителен в превъзходството си на кръга. Сега решението на формалните лица не наподобява като обир в интерес на домашния боксьор, тъй като дуелът бе равносилен и доста атрактивен и равномерен.

Българският боксьор излезе на кръга на песента " Притури се планина " и в началото беше освиркан от феновете в зала " О2 сцена ", само че след това започнаха да се чуват и овации. Изненадващо или не, английският му противник пък бе избрал песента на Елвис Пресли " Always on my mind " за собствен акомпанимент.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР